Actualitat Notícies

2022. Programa de foment de la contractació indefinida de persones joves qualificades (AVALEM JOVES), en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
MAI 2022

Fomentar la contractació indefinida inicial a jornada completa de les persones joves qualificades

Beneficiàries Les entitats ocupadores de naturalesa privada, incloses les persones treballadores autònomes, amb centre de treball en la Comunitat Valenciana, que contracte, amb posterioritat a la publicació d'aquest extracte i mitjançant un contracte indefinit inicial a jornada completa, a persones joves que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l'ocupació o del sistema educatiu i figuren inscrites com a beneficiàries en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Objecte Fomentar la contractació indefinida inicial a jornada completa de les persones joves qualificades, que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Bases reguladores Ordre 8/2018, de 25 de juny, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'aproven les bases reguladores del programa de foment d'ocupació per a la contractació de persones joves qualificades (AVALEM JOVES), en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 28 de juny de 2018.

Quantia

1. Les subvencions es finançaran per un import global màxim d'11.700.000 per a l'exercici 2022.

2. L'import de la subvenció serà el resultat de multiplicar el 90% del salari mínim interprofessional (incrementat en la part proporcional de la paga extra) vigent en el moment de la contractació de la persona jove pel nombre mínim de mesos de manteniment del contracte.

Si en la persona contractada concorre addicionalment la condició de dona o de persona amb diversitat funcional, el percentatge anterior s'elevarà al 95%.

Si es tracta d'una persona amb diversitat funcional severa; d'una persona jove que es trobe sota la guarda o la tutela de la Generalitat, o complint una mesura judicial derivada de la responsabilitat penal de persones menors d'edat, o que haja romàs en alguna d'aquestes dues situacions, en algun període, durant els tres anys anteriors a la majoria d'edat; o d'una jove dona víctima de la violència sobre la dona, el percentatge establit s'elevarà al 100%.

Termini de presentació de sol·licituds del 2 de març i finalitzarà el 31 de maig de 2022.

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Riba-roja de Túria - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme