La agencia AFIC >> Saludos desde la concejalía

Des de la regidoria de Comerç de Riba-roja de Túria, volem adreçar-nos a tota la ciutadania, tant en la seua vessant de consumidor com de comerciant, amb el ferm propòsit de seguir avançant en la consecució d’un comerç de qualitat que estiga al costat de les necessitats innovadores d’una l’activitat mercantil sostenible i de les garanties que el consumidor del S.XXI exigeix.

 

Tanmateix, treballem per facilitar la informació relativa a l’àrea comercial, tràmits, ajudes, subvencions, formacions, normativa... amb l’objectiu d’optimitzar una activitat empresarial necessària en el teixit productiu de la nostra localitat, el comerç local.

 

Voldríem acabar fet una especial referència a la persona consumidora, sense la qual no existiria transacció possible, manifestant el nostre convenciment de que sols garantint els seus drets, podrem garantir la supervivència del nostre comerç.

José Luis Ramos March

Regidor de Comerç

 

 

 

© 2022 - Ajuntament de Riba-roja de Túria - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo